برگزاري نشست سياسي بصيرتي با حضور دكتر صدقي در مدرسه علميه قدسيه شهرستان بهشهر1392/10/09
برگزاری نشست سیاسی بصیرتی با حضور دکتر صدقی در مدرسه ی علمیه ی قدسیه شهرستان بهشهر
نشست سیاسی بصیرتی با حضور دکتر صدقی در مدرسه ی علمیه ی قدسیه ی شهرستان بهشهر برگزار شد.
آقای دکتر صدقی کارشناس مسایل سیاسی با توجه به فتنه ی سال 88 بیان داشت: درفتنه انسان ها آزمایش می شوند. و انسان هایی که در فتنه قرار می گیرند آزمایشات هر کدام بسته به موقعیت هایشان متفاوت است. بعضی با مال هایشان، بعضی با فرزندانشان و بعضی دیگر هم با جان هایشان. فتنه ی 88 ما را به ظهور نزدیک کرد. انشالله آماده بشویم برای فتنه های آخرالزمان و جز سربازان آن حضرت قرار بگیریم.
وی با توجه به این که روز نهم دی روز بصیرت است بحث امروز را بصیرت در انرژی هسته ای قرار داد و اعلام داشت: مساله ی هسته ای مساله ی مهمی برای انقلاب است. فواید مهمی در کشاورزی، انواع سوخت ها، تکنولوژی های متفاوت و… دارد. این انرژی مزیت خیلی عالی و بالایی به کشور ما می دهد. کشورهای غربی از جمله آمریکا نمی خواهند کشورهای جهان سوم و در حال توسعه به این مهم دست پیدا کنند زیرا روال ارباب و رعیتی به هم می خورد و آن ها نمی توانند به قول خودشان آقایی کنند.
ایشان افزود: آمریکایی ها پیش فرض هایی دارند که با این پیش فرض ها وارد مذاکره می شوند، از جمله این پیش فرض ها به شرح زیر می باشد: 1.از آنجایی که آمریکا دیگر نمی تواند ایران را سرنگون کند با مذاکره وارد شد. 2. تلاش برای ماندن تیم فعلی بر سرکار در مورد مذاکره. 3. فشار بر دیپلماسی ابعاد دیگر مذاکره است.(آمریکایی ها نسبت به ساخت بمب اتمی در ایران خیلی نگران هستند). 4. حفظ آبروی طرفین در مذاکره یعنی پایان مذاکره هیچ کدام از طرفین نباید باختی داشته باشند. نتیجه ی مذاکره باید برد برد باشد. 5. هر دو طرف مذاکره هیچ تنشی با رهبری ندارند. 6. ایرانی ها بخاطر مشکلات اقتصادی وارد مذاکره می شوند.
آقای دکتر صدقی با توجه به تعهد نامه ی ژنو داده ها و ستانده های این معاهده را اینگونه تصریح کرد: ایران باید در همان گام اول بیشترین امتیازات را بدهد. مقامات مذاکره کننده می دانند که لغو تحریم ها بدون برداشتن گام های بزرگ ممکن نیست و آن ها را تشویق به دادن امتیازهای بزرگ کردند. اگر مذاکره در کوتاه مدت نتیجه ندهد در بلند مدت هم نتیجه نمی دهد. اصلی ترین مشکل آمریکا با ایران این است که ایران دارد به سمت ساخت بمب هسته ای می رود. بمب هسته ای یا با 25 کیلوگرم اورانیوم 90% ساخته می شود یا با 5 کیلوگرم پلوتونیوم 238 که مورد اول در فردو و نطنز و مورد دوم از آب سنگین اراک تولید می شود. در مرحله ی دوم سوار کردن کلاهک هسته ای و سپس آنقدر آن را کوچک می کنند تا قابل حمل گردد. آمریکایی ها می گویند ما نمی توانیم مرحله ی دوم و سوم را در ایران رصد کنیم پس باید در همان مرحله ی اول نگذاریم ایران مواد اولیه را تولید کند تا به مراحل بعدی نرسد.
وی خاطر نشان کرد: سه اصل مهم در روابط بین الملل وجود دارد: 1. هر کشوری که سلاح هسته ای داشته باشد به آن کشور حمله نمی کنند. 2. هر کشوری که سلاح هسته ای داشته باشد به آن کشور حمله می شود. 3. هر کشوری که در آستانه ی ساخت بمب هسته ای باشد به آن کشور هم حمله نمی شود. اول تاسیسات هسته ای ایران باید متوقف گردد، در مرحله ی بعد برگشت به عقب داشته باشد و در نهایت هم فعالیت های هسته ای ایران متوقف گردد.
سپس اعلام داشت: برخی از داده های ایران در معاهده ی ژنو به شرح زیر می باشد. 1.تا شش ماه آینده اورانیوم نخواهیم داشت. 2. غنی سازی بالای 5% باید تعلیق گردد. 3. در نطنز نباید ماشین جدید نصب گردد. 4. نطنز و فردو نباید پیشرفت داشته باشند. 5. ماشین های جدید نصب شده ولی فعال نشده نباید فعال گردد. 6. برای تعمیر ماشین های خراب شده از ماشین های نسل اول استفاده گردد. 7. مواد 5% بالای ده هزار کیلوگرم اکسید گردند. و اما برخی از ستانده های این معاهده؛ 1. بیمه ی نفتکش ها، 2. صادرات پتروشیمی و … اما تحریم نفت و بانک ها که مهم ترین مساله بود همچنان باقی است.
ایشان در پاسخ به این سوال طلاب که چرا مقام معظم رهبری سکوت کرده اند اظهار داشت: ا زآن جایی که تیم مذاکره کننده توسط ریاست جمهوری منتخب ملت ایران انتخاب شدند نمی تواند در مقابل آرای مردم ایستادگی و مخالفت نماید. زیرا در این صورت بحث دیکتاتوری و استبداد مطرح می شود.
آقای دکتر صدقی در پایان به سوالات طلاب در این زمینه پاسخ داد.