خانواده سالم؛ جامعه سالم
خانواده سالم؛ جامعه سالم
اگر در جامعه اي خانواده مستحكم شد و زن و شوهر حقوق يكديگر را رعايت كردند و با هم اخلاق خوش داشته و سازگاري كردند و با همكاري هم مشكلات را برطرف نموده و فرزندان را تربيت كردند، جامعه اي كه اين طور خانواده ها را داشته باشد، به صلاح خواهد رسيد و نجات پيدا خواهد كرد و اگر مصلحي در جامعه باشد، مي تواند اين طور جوامع را اصلاح كند. اگر خانواده اي نبود، بزرگترين مصلحان هم بيايند نمي توانند جامعه را اصلاح كنند.
هر كشوري كه در آن بنيان خانواده مستحكم باشد، بسياري از مشكلات آن كشور به خصوص مشكلات اخلاقي و معنوي آن به بركت خانواده سالم و مستحم برطرف مي شود يا اصلاً به وجود نمي آيد.
اين پيوند ازدواج و زناشويي ، يكي از نعمات بزرگ الهي و يكي از اسرار آفرينش است و يكي از موجبات بقا و ماندگاري و صحت و صلاح جوامع است.
تشكيل خانواده اگر به شكل سالمي صورت بگيرد و اخلاق حاكم بر زوجين، صحيح و منطقي و منطبق با اصول شرع - با آنچه كه خداوند معين فرموده- باشد، اين پايه اصلاح جامعه است و پايه سعادت همه افراد جامعه است. تشكيل بناي خانواده، يك نياز اجتماعي است. اگر چنانچه در يك جامعه اي ، خانواده ها درست بودند، سالم بودند، استحكام داشتند، تزلزل نداشتند، حدود و ثغور خانواده محفوظ بود، اين جامعه مي تواند به خوبي اصلاح بشود، افرادش مي توانند رشد فكري پيدا كنند و از لحاظ روحي كاملاً سالم باشند ، مي توانند انسان هايي بدون عقيده باشند.