نشست زندگی دوم و رسالت طلبه ها با حضور آقای عبدی از اعضای جامعه المصطفی العالمیه در مدرسه علمیه قدسیه بهشهر
نشست زندگی دوم و رسالت طلبه ها با حضور آقای عبدی از اعضای جامعه المصطفی العالمیه در مدرسه علمیه قدسیه بهشهر برگزار شد.
عبدی در ابتدای جلسه ضمن تبریک سال نو و بیان سخنی از حضرت علی علیه السلام که فرمودند: اعوذ بالله من علم لاینفع اظهار داشت: طلبه علاوه بر خود سازی باید به فکر اصلاح و ساختن دیگران هم باشد؛ زیرا رویکرد مردم به مساجد بسیار کم شده است که مستلزم آگاهی به زمانه است. العالم بزمانه لاتهجم علیه بالوابس.
وی با توجه به موضوع جهانی سازی در عصر حاضر تصریح کرد: امروزه فقط 10 درصد استفاده از تلفن های همراه برای مکالمه است و 90 درصد آن برای تغییر فرهنگ و ایجاد فرهنگ جدید است. مغز تنها عضوی از بدن است که هیچ وقت پیر نمی شود و هرچه بیشتر از آن استفاده شود، بیشتر کار می کند و فعال تر می شود؛ در حالی که الان انسان ها از این عضو بدن کمتر کار می کشند و همه ی کارهایشان را به ابزار و موبایل واگذار می کنند.
ایشان با تشبیه جریان رسانه ای امروزه به سونامی بیان داشت: زلزله و سونامی هر دو یکی است با این تفاوت که زلزله در خشکی و سونامی در دریا رخ می دهد؛ و سونامی ویران کننده تر و اثرات و تبعات بعدش خیلی بیشتر است.
عبدی با توجه به این که استفاده از ابزاری مثل تلفن همراه اجتناب ناپذیر است راهکارهای زیر را در بهینه استفاده کردن از آن ها مطرح کرد: ابتدا باید از این ابزار به صورت مدیریتی استفاده کرد.نگه داشتن دین در آخر الزمان همانند نگه داشتن زغال گداخته در کف دست است. راهکار دوم هم تبدیل تهدیدها به فرصت است. صدف وقتی در دل دریاست و زباله ای که از دریا به درون آن می ریزد چون توانایی خارج کردن آن را ندارد از جوهره ی وجودی خود برای ساختن این زباله ها کمک می گیرد و در نهایت جواهر و مروارید از آن بیرون می آید.
وی در پایان خاطر با قرائت حدیثی از امام رضا علیه السلام که فرمودند: خدا رحمت کند بنده ای را که امر ما را احیاء می کند خاطر نشان کرد: ما طلبه ها نباید با افراد بجنگیم بلکه باید با باورهایشان بجنگیم؛ زیرا افراد با باورهایشان زندگی می کنند. اگر بتوانیم باورهایشان را تغییر دهیم خود افراد هم تغییر می کنند.