کندی فرایند پیری با مصرف پسته
کندی فرایند پیری با مصرف پسته
آنتی اکسیدان های موجود در پسته می توانند فرایند پیری را کندتر کنند. به گزارش خبرگزاری مهر، گیتی ابوحسین، نماینده آزمایشگاه سازمان غذا و دارو در ستاد عالی پسته گفت: مصرف پسته موجب کاهش خطر بیماری های قلب و عروق می شود و از آنجا که پسته منبع غنی از آنتی اکسیدان ها است، مشاهده شده که حتی دریافت معتدل پسته از دچار شدن فرد به التهاب عروق پیشگیری می کند. پسته منبعی غنی از آنتی اکسیدان ها است، پسته خام منبع خوبی از ویتامین های A و E که هر دو از مقابله کنندگان با بیماری های التهابی در بدن هستند. هنگامی که بدن دارای آننی اکسیدان و مواد معدنی کافی باشد، توان مبارزه با التهاب را خواهد داشت.
پسته دارای آنتی اکسیدان های محلول در چربی است که توان محافظت از بدن را در برابر پراکسیدها را برعهده دارد. این پراکسیدها از عوامل پیری سلولی و سرطانزا در بدن هستند که با مصرف پسته می توان از این امر جلوگیری کرد وی با بیان این که استفاده از پسته در مبارزه با دیابت نیز مؤثر است افزود: پسته دارای آنتی اکسیدان های ویژه ای است که می توانند از آسیب های بافتی در بیماران مبتلا به دیابت جلوگیری کنند. همچنین از پسته می توان به عنوان یک افزودنی سودمند غذایی در صنایع غذایی استفاده کرد، بدون اینکه زیان های افزودنی های شیمیایی را داشته باشد.